Cautare

3017 de rezultate pentru "declaratie alin cioara" (5.65 secunde)
De remarcat este faptul ca situatia pe care am relatat-o la finele lunii decembrie, cand spuneam ca unii parlamentari au fost prevazatori in privinta completarii declaratiilor de avere si le-au dus la bun sfarsit, iar altii au uitat sa completeze o astfel de declaratie de prin 2006, nu prea s-a schimbat, desi timpul se scurge.
Deci, declaratia din seara aceasta este o declaratie de duminica seara, la restaurant. Nu este nimic adevarat in aceasta declaratie. ... Intr-o declaratie data publicitatii pe siteul personal, Victor Ponta mai face o serie de precizari legate de declaratia presedintelui Basescu:
Noua declaratie a lui Sorin Ovidiu Vantu vine dupa ce omul de afaceri declarase duminica, pentru MEDIAFAX, ca un partener "mai neserios" ca Sebastian Ghita "nu poate sa existe", precizand ca ia in calcul convocarea Adunarii generale a actionarilor Realitatea Media pentru rezilierea contractului cu Asesoft.
Curtea Constitutionala constata, cu majoritate de voturi, ca propunerea de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu "se refera la acte si fapte de incalcare a Constitutiei, savarsite in exercitiul mandatului care, prin continutul si consecintele lor, nu pot fi calificate drept incalcari grave, de natura sa determine suspendarea din functie a Presedintelui Romaniei, in sensul prevederilor art.95 alin.(1) din Constitutie", ramanand ca Parlamentul sa se pronunte asupra gravitatii faptelor pentru care s-a propus suspendarea din functie.
Intr-o declaratie de presa, data publicitatii ieri, senatorul PSD invoca articolul 108 alin. 4 din Constitutie in care se prevede „foarte clar“ ca:
Chiar imi aduc aminte o declaratie facuta de liderul majoritatii, parca: ... Alin Alecu: Fix ca la noi. Bejancu Serban: Corect.
De asemenea, intr-o declaratie recenta, premierul Tariceanu a apreciat ca respectiva circulara semnata de liderul democrat Emil Boc demonstreaza ca PD isi propune sa castige referendumul cu orice pret, folosind toate mijloacele legale sau nelegale.
O declaratie in acest sens a fost facuta de liderul social-democratilor in contextul in care deputatul PSD Vasile Puscas, fost negociator-sef al Romaniei in relatia cu Uniunea Europeana, a fost solicitat de Guvern pentru a gasi o solutie legata de eventualitatea activarii clauzei de salvgardare pe agricultura.
 Miron Mitrea a declarat ieri la DNA ca a sesizat declaratia unei martore din dosarul sau, care, potrivit social-democratului, dovedea prea multe cunostinte juridice si asta ar insemna ca ar fi fost dictata de procurori.Dupa o ora si jumatate de stat in sediul DNA, Mitrea a declarat ca a citit mai multe declaratii ale martorilor din dosarul privind renovarea casei mamei sale.Mitrea a afirmat ca a vazut si o declaratie semnata de o economista, care „avea prea multe cunostinte juridice“.Miron Mitrea a venit ieri la DNA pentru a i se prezenta materialul de urmarire penala in dosarul privind renovarea casei mamei sale, in care procurorii anticoruptie au inceput pe 1 octombrie 2008 urmarirea penala pe numele social-democratului.Procurorii anticoruptie au inceput pe 1 octombrie 2008, pentru a treia oara, urmarirea penala impotriva lui Miron Mitrea in dosarul privind renovarea casei mamei sale, a informat DNA, pe 10 octombrie, in urma unei solicitari NewsIn.
5 alin. ... pentru mine n-are importanta pragul electoral In cadrul unei emisiuni electorale la TVR 1 (transmisa in direct in paralel si la TVR Info), presedintele suspendat, Traian Basescu a facut o declaratie pe care trebuie sa o tinem minte in zile urmatoare, in caz ca uita de ea:
Senator Gabriela Cretu a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... 15, alin. 1 si 2 din Tratatul Uniunii Europene si art.
Senatoarea DOINA ELENA FEDEROVICI a sustinut in plenul Senatului din 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul: ... Monica Macovei, Anca Boagiu, Gheorghe Ialomiteanu, Alin Tise, Raluca Turcan sau Alexandru Nazare, Lucian Bode si Claudia Boghicevici, niste ministri-paravan pentru o perioada de 3 luni in guvernul Ungureanu.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Incepand de azi, primarii nu vor mai semna ca primarul!" pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea PSD de Ilfov Gabriela Firea a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Nu-l obligati pe Presedinte, prin Constitutie, sa faca politica partizana!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Romania 10 ani de parteneriat NATO", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Mihai Viorel FIFOR a sustinut o declaratie politica intitulata: ... 142 alin (1) a consacrat rolul Curtii Constitutionale de garant al suprematiei Constitutiei.
75, alin. ... depun o declaratie fiscala sau o situatie financiara; efectueaza o plata voluntara, formuleaza o solicitare organelor fiscale; organul fiscal constata ca aceasta desfasoara activitati supuse legii fiscale.
5 alin. ... 130/1999, angajatorii au obligatia sa calculeze comisionul si sa depuna lunar la inspectoratul teritorial de munca o declaratie fiscala privind stabilirea comisionului.
Care este procedura Persoana interesata care se incadreaza in prevederile articolului 5 alin.
11, alin.1, din Legea Minelor, nr. ... • "Intre doua buldozere vom mai salva cate ceva" - declaratie referitoare la Rosia Montana a lui Mircea Angelescu, consilierul ministrului Culturii, Kelemen Hunor.
google-analytics.com